Svensexa

Letar ni efter den perfekta platsen för en oförglömlig svensexa? Välkommen till vår unika bastuflotte, endast 15 minuter från Stockholms innerstad! Här kan ni njuta av en äkta skandinavisk bastuupplevelse i natursköna Mälarhöjden. Vår eventplanerare har utfört över 100 svensexor på bastuflotten med supernöjda kunder. Bastun rymmer upp till 20 personer och är vedeldad för att ge er den autentiska känslan av en traditionell bastu. Ta ett uppfriskande dopp i Mälaren eller koppla av på vår utomhusdel, utrustad med bekväma loungemöbler.

Ni kan välja att ta med egen mat och dryck, eller beställa från vårt cateringpaket som erbjuder ett brett utbud av mat och snacks. För att lägga till det lilla extra under kvällen kan ni boka en magdansös för underhållning och kurs, vilket garanterat blir ett uppskattat inslag. Bastuflotten kan flyttas vid speciella önskemål mot ersättning och vi anpassar gärna eventet efter era önskemål för att göra svensexan precis så som ni har tänkt er. Vi ser fram emot att välkomna er ombord på vår bastuflotte och skapa minnen för livet!

HAR DU EN FRÅGA?

Bastuflotte

Bastuflotte

I vårt baspaket möts ni av en varm bastu, möblerat fördäck redo för party eller relax. Vi bjuder på snacks och när det är dags för er att lämna så sköter vi städningen.

2 timmar

5995 kr

Vårt erbjudande

Svenska sjöevents vedeldade bastuflotte är en uppskattad aktivitet för kompisarna, after work-gänget, kick-offen, svensexan eller möhippan. Varva varma bastubad, skönt häng på flotten med svala dopp i Mälarens klara vatten. Boka för en härlig upplevelse för alla sinnen.

Bastuflotten ligger i Mälarhöjden, bara 15 minuter från Stockholms innerstad. Men kan självklart flyttas mot en ersättning. Vi tar emot sällskap upp till 20 personer. Är ni fler så maila gärna oss så kan vi lösa någonting i samband med bastuflotten.

Något som har varit väldigt uppskattat är att ha bastuflotten till en svensexa eller möhippa. Vi kan då hjälpa er med speciella teman eller lekar och sy ihop en dag efter era önskemål tillsammans med er.

Bastuflotte

Partyflotte

Oavsett om du planerar en födelsedagsfest, en svensexa eller bara vill ha en trevlig dag med vänner och familj, är en partyflotte det perfekta alternativet. Med utgångspunkt från Mälarhöjden kan du glida fram genom Mälarens vackra landskap och njuta av den friska luften och den fantastiska utsikten.

2 timmar

7995 kr

Boka din
fest hos oss

Vår partyflotte erbjuder:

  • Plats för upp till 40 gäster
  • Bekväma sittplatser och gott om utrymme att röra sig på
  • Grill och kyltunna för att du ska kunna ta med dig din egen mat och dryck
  • Soltak för skydd mot solen
  • Ljudsystem för att spela din favoritmusik
  • Möjlighet att bada

Vad säger våra gäster?

5/5

Fantastiskt läge, snabb samt god service och en bastuflotte som kändes lyxig. En upplevelse utöver det vanliga minst sagt

5/5

Ultimata bastuflotten för möhippan eller liknande tillställning! Bastuflotten kändes lyxig och låg i ett perfekt, mysigt läge i vackra Mälarhöjden i Stockholm. Trevlig och snabb service av personalen utan några konstigheter. Vi var 12 tjejer som hade en underbar upplevelse!

5/5

En riktigt lyxig flotte, vi var 15 personer och det fanns plats kvar för om vi skulle vara fler, grymt prisvärt och bra service!
REKOMMENDERAS!

5 tips för en lyckad svensexa på bastuflotten

Att arrangera en svensexa kan vara en utmaning! För att underlätta planeringen av en helspäckad dag är en bastuflotte 15 minuter från Stockholms innerstad ett populärt alternativ. Ta med dig hela kompisgänget på en minnesvärd och unik svensexa som brudgummen inte kommer glömma i första taget! Här är fem tips för att säkerställa att svensexan blir en succé.

Vänner firar brudgummen under en svensexa

1. Planera i svensexan i förväg

En av nycklarna till en lyckad svensexa är att planera i god tid. Börja med att boka bastuflotten så tidigt som möjligt för att säkerställa att ni får det datum ni önskar. Tänk också på att informera alla deltagare om datum och tid så att de kan planera sin närvaro. En noggrant utformad tidsplan med tydliga aktiviteter och pauser kommer att bidra till en smidig och rolig dag för alla inblandade. Se till att inkludera några överraskningsmoment för brudgummen – det är trots allt hans dag!

2. Skräddarsy mat och dryck

Mat och dryck är en central del av varje fest. På vår bastuflotte kan ni välja mellan att ta med egen mat och dryck eller beställa från vårt cateringpaket. Om ni väljer att ta med egen mat, se till att ha en bra blandning av snacks, lättare rätter och något mer mättande. Grillmat kan vara ett utmärkt val eftersom det passar perfekt i en utomhusmiljö. Glöm inte att inkludera drycker som passar alla smaker, från öl och vin till alkoholfria alternativ. Det går jättebra att ta med sig egen alkohol men det går inte att köpa det från oss på Svenska Sjöevents.

3. Underhållning och aktiviteter

För att höja stämningen och skapa oförglömliga minnen, överväg att boka en magdansös som både kan underhålla och hålla en kurs för deltagarna. Detta blir garanterat ett uppskattat inslag under dagen. Dessutom kan ni planera några klassiska svensexa-aktiviteter som lekar och tävlingar. Att ha en blandning av aktiviteter, från avkopplande stunder i bastun till mer livliga och energiska inslag, kommer att hålla alla deltagare engagerade och roade.

4. Ta hand om detaljerna

Små detaljer kan göra stor skillnad för upplevelsen. Se till att det finns tillräckligt med handdukar, badrockar och kanske till och med några extra tofflor för gästerna. Lägg till vårt handdukspaket så finns handdukar på plats när ni kommer till bastuflotten.

5. Skapa en minnesvärd atmosfär

För att göra svensexan riktigt speciell, skapa en atmosfär som både är festlig och avslappnande. Ha en spellista med brudgummens favoritmusik som spelar i bakgrunden. Om vädret tillåter, ta vara på utomhusdelen av flotten och koppla av mellan bastubaden. Glöm inte att fota och filma mycket under dagen så att ni kan fånga minnesvärda ögonblick.
Att fira en svensexa på vår bastuflotte i Mälarhöjden ger er en unik och oförglömlig upplevelse. Genom att följa dessa fem tips kan ni vara säkra på att skapa en dag som brudgummen och hans vänner sent kommer att glömma. Kontakta oss för att boka ert event och för att få mer information om våra erbjudanden och tillägg. Vi ser fram emot att hjälpa er skapa en fantastisk svensexa!

Se tillgänglighet här och boka Bastuflotten redan idag!