Möhippa Baspaket 5500kr för 2 tim Vi vet att det är krävande att planera möhippor och få ihop logistiken. Så vi hjälper dig både att planera och sy ihop dagen så att allting blir precis som du tänkt dig.
Boka nu!
Svenska Sjöevents Baspaketet Bastuflotte 5500 för 2 tim I vårt baspaket så tänder vi upp bastun åt er. Ser till att det finns snacks till hela sällskapet och ställer fram möbler fint på fördäcket. Boka nu!

Baspaketet

Bastuflotte

5500 för 2 tim

I vårt baspaket så tänder vi upp bastun åt er. Ser till att det finns snacks till hela sällskapet och ställer fram möbler fint på fördäcket. Boka nu!
phone_in_talk Har du en fråga? 08-501 186 98

Möhippa

Välkommen till sjöevents bastuflotte! Flotten är lokaliserad i vackra Mälarhöjden. Här hjälper vi er att se till att ni får den perfekta möhippan. Vår eventplanerare har utfört över 100 möhippor med supernöjda kunder. Flotten är en perfekt plats paus mellan festligheterna eller utgångspunkt för aktiviteter som wakeboard eller kanske ett avslut på dagen. Oavsett vad ni har för plan kan vi anpassa upplägget för er möhippa! 

Vår vedeldade bastuflotte har plats för upptill 20 personer. Vilket gör att det inte är några problem med att få med hela sällskapet. Bastuflotten ligger lättillgängligt från parkering och avsläppsplats. Naturreservat åt ena hållet och utsikt över vattnet och Fågelön åt andra. Det finns möjlighet till flera olika aktiviteter på bastuflotten, så som dans och wakeboard. Det går även att äta lunch eller middag på flotten, genom att använda grillen eller beställa mat via våra sammarbetspartners. Bastuflotten är ett populärt val för möhippor under hela året, perfekt på sommaren eller isbad på vintern. Vi anpassar gärna paketet så det passar er möhippa perfekt!

Vårt erbjudande

Svenska sjöevents vedeldade bastuflotte är en uppskattad aktivitet för kompisarna, after work-gänget, kick-offen, svensexan/möhippan. Varva varma bastubad, skönt häng på flotten med svala dopp i Mälarens klara vatten. Boka för en härlig upplevelse för alla sinnen.
Bastuflotten ligger i Mälarhöjden, bara 15 minuter från Stockholms innerstad.
Vi tar emot sällskap upp till 20 personer. Är ni fler så maila gärna oss så kan vi lösa någonting i samband med bastuflotten.

Något som har varit väldigt uppskattat är att ha bastuflotten till en svensexa eller möhippa. Vi kan då hjälpa er med speciella teman eller lekar och sy ihop en dag efter era önskemål tillsammans med er.

Bastuflotte Stockholm

×
×

Varukorg