[rev_slider alias="real-estate-showcase-slider1-1"][/rev_slider]

Möhippa

Välkommen till sjöevents bastuflotte! Flotten är lokaliserad i vackra Mälarhöjden. Här hjälper vi er att se till att ni får den perfekta möhippan. Vår eventplanerare har utfört över 100 möhippor med supernöjda kunder. Flotten är en perfekt paus mellan festligheterna eller utgångspunkt för aktiviteter som wakeboard eller kanske ett avslut på dagen. Oavsett vad ni har för plan kan vi anpassa upplägget för er möhippa! 

Vår vedeldade bastuflotte har plats för upptill 20 personer. Vilket gör att det inte är några problem med att få med hela sällskapet. Bastuflotten ligger i mälarhöjden men kan självklart flyttas vid speciella önskemål mot en ersättning. Naturreservat åt ena hållet och utsikt över vattnet och Fågelön åt andra. Det finns möjlighet till flera olika aktiviteter på bastuflotten, så som dans och wakeboard. Det går även att äta lunch eller middag på flotten, genom att använda grillen eller beställa mat via våra sammarbetspartners. Bastuflotten är ett populärt val för möhippor under hela året, perfekt på sommaren eller isbad på vintern. Vi anpassar gärna paketet så det passar er möhippa perfekt!

Vårt erbjudande

Svenska sjöevents vedeldade bastuflotte är en uppskattad aktivitet för kompisarna, after work-gänget, kick-offen, svensexan/möhippan. Varva varma bastubad, skönt häng på flotten med svala dopp i Mälarens klara vatten. Boka för en härlig upplevelse för alla sinnen.
Bastuflotten ligger i Mälarhöjden, bara 15 minuter från Stockholms innerstad.
Vi tar emot sällskap upp till 20 personer. Är ni fler så maila gärna oss så kan vi lösa någonting i samband med bastuflotten.

Något som har varit väldigt uppskattat är att ha bastuflotten till en svensexa eller möhippa. Vi kan då hjälpa er med speciella teman eller lekar och sy ihop en dag efter era önskemål tillsammans med er.

Bastuflotte Stockholm

5 tips vid planering av möhippa

Ett stundande bröllop för din bästa kompis väntar och du förväntas planera en möhippa. Inte bara en bra sådan heller, utan en fantastisk. Paniken sprider sig i kroppen, vad ska ni hitta på? Vi föreslår möhippa på vår bastuflotte med olika överraskningar under kvällen. Nedan listar vi tips vid planering för att möhippan ska bli så lyckad och minnesvärd för bruden som möjligt.

Möhippa

1. Det viktigaste av allt, ha bruden i fokus

Hennes vänkrets finns där för att passa upp på henne i största möjliga mån och se till att hon får en fantastisk dag. Därför är det viktigt att bruden är i centrum på denna mycket speciella dag.

2. Planering är nyckeln

Se till att planera långt innan eftersom det kräver en hel del arbete. Inbjudningar, planering av aktiviteter och inköp tar upp mycket tid. Ett bonustips är att skicka ut inbjudningar digitalt istället för snigelpost då vi människor har hela vårt liv i vår telefon idag.

3. Schemat behöver inte vara fullspäckat, bara genomtänkt

Vi tror att många kan känna prestationsångest över att schemat behöver vara sprängfyllt. Släpp de tankarna och planera ett fåtal nyckelaktiviteter istället. Många kan nog känna igen sig som tidsoptimister medans saker tenderar att dra ut på tiden.

4.Aktivitetsplanering utifrån brudens intressen

Vad tycker bruden är roligt? Önskar bruden en lugnare tillställning eller lite mer festligt och uppstyrt? På bastuflotten kan vi få till den stämning som ni önskar då vi värdesätter att bruden får den minnesvärda dagen hon önskar, lika mycket som ni. Vi har även ett flertal paket och extra bokningsbara alternativ för att ge kvällen det lilla extra.

5. Bränsle är viktigt

Att få i sig näring är extra viktigt på en så här pass stor dag, se därför till att planera mat utifrån vad brudens tycker om. Vi hjälper gärna till med upphämtning och leverans av mat så kvällen blir så smidig som möjligt för er. OBS! Glöm inte att ta hänsyn till eventuella allergier i sällskapet!