7 anledningar till att hyra en bastuflotte

Vad är egentligen den perfekta aktiviteten när graderna stiger och sommaren lurar bakom hörnet? Självklart vill vi njuta så mycket av det vackra vädret som möjligt med alla de som vi tycker mest om. Att hyra en bastuflotte tycker vi är den absolut bästa idén då det innefattar både sol, bad och häng. Är du inte övertygad än? Kolla då in nedan 7 anledningar till att hyra en bastuflotte redan idag så lovar vi att du kommer ändra åsikt.

1. Att bada bastu får dig att bli avslappnad

Behöver vi egentligen säga mer? I dagens stressade samhälle är det extra viktigt att ta hand om sig själv och komma ner i varv för att hålla i längden.

2. Bevara relationer med vänner och familj

Vad kan få dina relationer att blomstra mer än lite kvalitétstid tillsammans med de du bryr dig allra mest om? En dag på bastuflotten bjuder på många skratt och härliga stunder tillsammans.

3. Svensexa eller möhippa?

Vankas det svensexa eller möhippa inom kort? Många väljer att boka svensexor eller möhippor på bastuflotten då det finns många olika paket för att utforma kvällen tills just ert sällskap söker. Det finns även möjlighet att skräddarsy kvällen och vi finns gärna till som bollplank.

4. Ett bastubad - flertal hälsofördelar

Visste du att bada bastubad har många olika hälsofördelar? Bara för att nämna ett fåtal, är det exempelvis för huden som även är människans största organ eftersom att det får blodcirkulationen att öka. Blodkärlen vidgas även vid värme vilket på sikt förebygger och minskar risken för hjärt och kärlsjukdomar.

5. Njut av natur och vackra vyer

Vid ett besök på vår bastuflotte får du det bästa av båda världar, närheten till stan så att utflykten blir så smidig som möjligt, men också att flotten är belägen med Mälaren och gröna, sköna skogar som sina närmaste grannar. Vila upp er från stadspulsen ett tag för att sedan smidigt kunna återgå till ytterligare festligheter i stan. Bästa av två världar helt enkelt.

6. Det finns en upplevelse för alla

Vill du ha en heldag med vännerna? En dag med familjen? En festligare tillställning? På grund av flexibiliteten i våra paket finns det något för alla vare sig ni vill komma en vardag mitt i veckan eller en festligare tillställning till helgen så väljer ni själva hur ni vill att dagen ska se ut. Bara fantasin sätter gränserna!

7. Att basta=en lycko cocktail

Serotonin och oxytocin är centrala lycko och avslappningshormoner i människans hormonsystem. Vid värme utsöndras dessa ärenden vilket får dig gladare, lugnare och på sikt motverkar stress och depression. Man kan säga att det pågår en lycko cocktail i din kropp efter bastubad. Vad mer finns att önska?